a Girona des de 1997

RECOMANACIONS

RECOMANACIONS PER A LA PRÀCTICA AL CENTRE1. Les classes s'inicien amb uns moments de silenci i els cants vèdics. Si arribes tard, no entris a la sala fins que no s'hagi acabat aquesta primera part de la pràctica.

2. És important que informis el professor/a, abans de començar la classe, en cas de qualsevol tipus de dolor, molèstia o malestar.

3. Durant el període de menstruació, hi ha determinades postures especialment beneficioses i d'altres que cal evitar. Per tant, et demanem que n’informis el professor/a abans de classe.

4. Vine amb la digestió feta. Si tens gana, pren alguna cosa molt lleugera, com per exemple, una peça de fruita, un got de suc, te o similar.

5. És important practicar amb l'estómac buit. Evacua els intestins i la bufeta. Si a mitja classe te'n vénen ganes, no dubtis mai d'anar al lavabo.

6. Per a una bona convivència i higiene, és convenient prendre una dutxa o, si més no, rentar-se els peus i les mans abans de la pràctica (porteu tovallola). Tampoc no utilitzeu els mitjons del carrer per entrar a la sala.

7. La roba més adient per a la pràctica és una samarreta i uns pantalons curs o malles (sense peu) preferiblement de cotó.

8. Si ho desitgeu, podeu portar el vostre propi material per a la pràctica (convenientment marcat).

9. Si voleu deixar la roba de pràctica o el vostre tapís als vestidors, ho haureu de fer dins les bosses de què disposem per a aquest ús.

10. A l'agost han de quedar els vestidors nets. No guardarem objectes perduts d'un curs per l'altre.

11. No ens podem fer càrrec, en cas de desaparició, de res del que deixeu al vestidor.

12. Si arribeu d'hora, respecteu la savasana dels vostres companys.Seguint aquestes recomanacions, facilitarem la bona marxa de les classes i tots plegats en podrem treure un millor profit.

Agrairem molt sincerament qualsevol suggeriment que ens pugueu fer.

GRÀCIES.


Aditya amics del yoga. info@aditya.cat